Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety


Zobacz także:   szafki ubraniowe
dygestorium





  przystawki gorące    bliny    zupy    dania jarskie    dania z drobiu    dania mięsne  
  dania z ryb    dziczyzna    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  

PRZYSTAWKI ZIMNE
KAWIOR NA KRUSZONYM LODZIE Z CHRUPIĄCĄ GRZANKĄ
KAWIOR CZARNY ASTRACHAŃSKI
PASZTET Z WĄTRÓBEK W DELIKATNYM MUSIE CYTRYNOWYM
TATAR Z MARYNOWANEGO ŁOSOSIA Z BALSAMICZNO-MUSZTARDOWYM SOSEM
ŚLEDŹ POD KOŁDERKĄ CHRZANOWĄ NA CHRUPIĄCEJ GRZANCE
PUSZYSTA ROLADA SZPINAKOWA FASZEROWANA SEREM RICOTTA I WĘDZONYM ŁOSOSIEM PODAWANA Z SOSEM CYTRYNOWYM
BEFSZTYK TATARSKI Z AROMATYCZNYMI DODATKAMI I JAJKIEM PRZEPIÓRCZYM
DELIKATNE PŁATKI POLĘDWICY MARYNOWANEJ Z DODATKIEM ORZECHÓW, PARMEZANU I OLIWY
SAŁATKA ŚLEDZIOWA PO ROSYJSKU Z BURACZKAMI I GRZYBAMI MARYNOWANYMI



Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele