Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety


Zobacz także:   szafki ubraniowe
dygestorium





  przystawki zimne    przystawki gorące    bliny    dania jarskie    dania z drobiu    dania mięsne  
  dania z ryb    dziczyzna    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  

ZUPY
UCHA Z KAWAŁKAMI ŁOSOSIA I SANDACZA, KAWIOREM ORAZ KOSTKĄ MROŻONEGO SZAMPANA
PIEROŻKI NADZIEWANE BOROWIKAMI W DELIKATNEJ GRZYBOWEJ ZUPIE
KREM Z PRAWDZIWKÓW Z PROFITROLKAMI
KREM SZPINAKOWY Z GRILOWANYM KURCZAKIEM
DELIKATNA ZUPA CEBULOWA Z BIAŁYM WINEM I ZAPIEKANĄ GRZANKĄ SEROWĄ
ZUPA RAKOWA A'LA RASPUTIN
PIELMIENI W AROMATYCZNYM ROSOLE
TRADYCYJNA ROSYJSKA SOLANKA
BARSZCZ UKRAIŃSKI Z KLEKSEM ŚWIEŻEJ ŚMIETANY


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele